FLEXEN     |    BUSINESSCLUB   |   NETWERKEN     |     KOSTEN   |    LEDEN

De Bary Businessclub bestaat uit een bonte verzameling leden met als gedeelde kracht een open ondernemersgeest. Het is belangrijk om je aan te sluiten bij netwerken en samenwerkingsverbanden. Om soepel te kunnen blijven opereren wat de tijdsgeest ons ook brengt.

Voordelen?

  • Een vaste plek om te werken en af te spreken op de Herengracht
  • Gebruik van Brasserie, de Lounge en de flexplekken
  • Wifi en gebruik van printers (fair use)
  • Toegang tot de prachtige tuinen
  • Korting van 20% op de huurprijs van de 5 meeting rooms, de Bar en Brasserie
  • Mogelijkheid om je bedrijf administratief te vestigen op Herengracht 450

Flexen 

Je bent zelfstandig en je wilt je klanten op een inspirerende plek ontvangen? Je wilt mogelijkheden hebben om met klanten te vergaderen, te lunchen of buiten te brainstormen in een prachtige grachtentuin? Alle details om je werkomgeving als zelfstandige een upgrade te geven, zijn aanwezig bij De Bary. Bovendien zijn er vergaderruimtes en is er plek voor private dining, borrels en events.

 

Businessclub De Bary

Heb je al een kantoor buiten de stad, maar moet je toch vaak in het centrum van Amsterdam zijn voor zakelijke besprekingen, dan kan een lidmaatschap uitkomst bieden. Als lid van De Bary kun je gebruik maken van onze brasserie en van onze flexwerkplekken. Een ideale plek voor een zakenlunch of werkdiner. Lidmaatschap biedt bovendien een vaste ontmoetingsplaats in een gastvrije professionele omgeving. Dat is toch prettiger dan een anonieme hotellobby of een lawaaierig restaurant!

Netwerken 

De Bary is de perfecte locatie voor je netwerkevents. Omdat er zoveel variatie in ruimtes beschikbaar is, goede audiovisuele middelen en uitgebreide cateringmogelijkheden die op maat afgesproken kunnen worden. Bovendien helpt het adres ook om allure te geven aan je netwerkevenement. De bereikbaarheid is goed, de tram stopt vlakbij de ingang.

Kosten

Voor € 135,- per maand (ex. BTW) kun je lid worden van Businessclub De Bary. Hiermee krijg je een professionele werkplek aan de Herengracht waar je je snel thuis zult voelen. Op weekdagen van 08.30 – 17.30 uur kunnen leden gebruik maken van de lobby, enkele flexplekken en de brasserie om even te werken of relaties te ontvangen. Bovendien krijgen leden 20% korting op de huurprijs van de meeting rooms. Voor €100,- extra (ex. BTW) per maand kunnen leden De Bary gebruiken als vestigingsadres.  

Leden

Het adres op de Herengracht heeft een indrukwekkende reeks bewoners en gebruikers en dat zet zich tegenwoordig voort in het ledenbestand van de businessclub. Leden vinden inspiratie bij elkaar en een goede ontmoetingsplek voor hun zakelijke contacten. Wees welkom voor een rondleiding.

Rondleiding aanvragen?