VERGADEREN    |     BORREL     |   EVENTS

Vergaderen in het hart van de stad? In onze stijlkamers met hoge plafonds, lambriseringen en met de gastvrije ontvangst aan de Frontdesk, vind je de succesformule voor het verzamelen van gezelschap.

Vergaderen bij de Bary

• Vergaderzalen in verschillende grootte en stijlen
• Per uur of per dagdeel
• Cateringmogelijkheden
• Frontdesk

Vergaderen

Bij De Bary kun je vergaderen op verschillende manieren. Er zijn grotere en kleinere zalen in verschillende stijlen die per uur of dagdeel geboekt kunnen worden. Bovendien kun je gebruik maken van extra services en catering. Iedere kamer is anders ingericht. Zo zijn er bijvoorbeeld twee elegante stijlkamers en een indrukwekkende kluis, maar ook eigentijds ingerichte kleinere meeting rooms. We hebben een grote variatie aan audiovisuele mogelijkheden in huis om je meeting perfect te laten verlopen.

Groene kamer
Klassieke stijlkamer, met uitzicht op de Herengracht, modern ingericht met high end design.
Geschikt voor grotere vergaderingen, lezingen, diners en andere sociale evenementen.
10-22 personen

Schutterskamer*
Sfeervolle meeting room met ronde tafel en kleine zithoek. Deze kamer leent zich ook goed voor een zakelijk lunch of diner.
2-6 personen
*ook per uur te boeken

Bovenkamer*
Vanuit de Bovenkamer heeft u prachtig uitzicht op de grachtentuin. Deze ruimte is zeer geschikt voor kleine vergaderingen, workshops of trainingen.
2-8 personen
*ook per uur te boeken

Rode kamer
Klassieke stijlkamer, met uitzicht op de Herengracht, modern ingericht met designmeubels.
Geschikt voor grotere vergaderingen, lezingen, diners en andere sociale evenementen.
10-14 personen

Rode Kamer

Kluis
De Kluis is een wel heel bijzondere vergaderruimte met veel historische elementen. Het besloten karakter maakt de ruimte ook zeer geschikt voor een diner.
16-20 personen

De Kluis

Borrel

De Bary is er ook om lekker en effectief te borrelen; want een mooi decor helpt bij (net)werkborrels. Je kunt bovendien kiezen uit allerlei borrelarrangementen. Onze ruimtes kunnen per dagdeel of per uur geboekt worden. In de avonduren zijn de brasserie, de bar en de omliggende ruimtes ook samen te huur voor grotere events tot maximaal 150 personen.

RESERVEER: info@debary.nl

Bar

voor meeting*
8 personen
*overdag ook per uur te boeken

voor borrel
50 personen
* op aanvraag in de avond te boeken vanaf 17.00

Dagdelen  Ochtend/ middag/ avond.

Catering

Wij verzorgen graag de culinaire invulling voor je programma. Koffie,- & thee pauzes, ontbijt, een dagverse lunch of diner en een borrel met bittergarnituur of fingerfood behoren tot de mogelijkheden.

Audiovisuele middelen

We hebben een grote variatie aan audiovisuele mogelijkheden in huis om je meeting perfect te laten verlopen.

Events

De Bary is een perfecte locatie voor evenementen door de ruimte, sfeer, faciliteiten en inhouse catering. De klassieke stijlkamers nodigen uit voor recepties, een diner of een thema-avond; de verborgen kluizen in de kelder zijn zeer geschikt voor een proeverij in een unieke setting; de Schutterskamer leent zich goed voor een private diner met klanten.

Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden en kunnen samen gebruikt worden voor een feest voor zo’n 150 gasten met bijvoorbeeld een oesterbar, fingerfood of een walking dinner met of zonder muziek.

Download De Bary foodbook 2024

De Bary denkt graag mee om een event tot perfectie voor te bereiden, te produceren en culinair de verantwoordelijkheid te nemen.

Afspraak maken?
Bel: +31(20)240 3000 of mail: info@debary.nl