BRASSERIE       |      CATERING         |      DE BARY TO GO

De brasserie is het kloppende hart van De Bary op de begane grond. Onze chef-kok stuurt in de keuken een betrokken horecateam aan. Zo is het van ’s morgens tot ’s avonds laat goed toeven aan de Herengracht 450.

Brasserie de Bary

  • Ervaren chef-koks
  • Betrokken horecateam
  • Catering in alle soorten en maten
  • Private dining

Bourgondisch pauzeren

Van een simpele broodje op je werkdag, tot een uitgebreider driegangen lunchmenu als je met klanten bent. Een pauzemoment bourgondisch invullen, kan in Brasserie de Bary. In overleg met de chef-kok wordt er op maat voor je gewerkt. Maar je kunt ook kiezen voor het seizoensgebonden a la carte menu. Gedurende werkdagen is de brasserie altijd open voor leden en huurders. De brasserie heeft een aparte bar.

Catering 

Voor elk moment van de dag en voor elk type gezelschap kun je cateringmogelijkheden vinden via de Brasserie. Ons ervaren cateringteam staat graag voor je klaar. Van een informeel walking dinner tot een intiem vijfgangen diner met wijnarrangement? Alles is mogelijk. Graag maken we een offerte op maat. Naast het reserveren van een meetingroom, kun je diverse catering arrangementen boeken. Bekijk onze verschillende arrangementen, van koffiearrangementen met mineraalwater en koekjes, tot heerlijke ontbijtarrangementen, lunch catering en borrel plateaus.

De Bary To go

Heb je weinig tijd en eet je liever snel achter je bureau of is het mooi weer en lunch je graag in de tuinen? De brasserie maakt ook eten klaar om af te halen. En om je leven nog makkelijker te maken: bij onze chef kun je ook heerlijke diners bestellen om mee naar huis te nemen. Via onze roomservice komen je lunch of snacks zelfs aan je bureau of in de meeting room. De brasserie beweegt met je eetwensen mee.