KANTOREN       |            FRONTDESK

Werken op zijn Amsterdams? Dat is samenkomen op een karakteristiek adres in een monumentaal grachtencomplex. Openminded ondernemen vanuit een historische werkplek.

Werken bij de Bary:
• Vergaderzalen en kantoren in verschillende grootte en stijl
• Flexwerkplekken
• Netwerken in de brasserie
• Frontdesk
• Ideale netwerkomgeving

KANTOREN

Binnen De Bary zijn we trots op diversiteit; vele verschillende bedrijven en zelfstandigen werken op hetzelfde adres met een gedeelde optimistische energie. De Bary beslaat 8.500 gerenoveerde vierkante meters met meer dan 50 kantoorunits, allemaal verschillend van formaat en stijl. Van elegante stijlkamers met lambrisering en rijkversierde plafonds tot grote, robuuste loft-ruimtes met houten balken, en alles daar tussenin.

Naar aanleiding van je wensen, stellen wij graag een persoonlijk contract op.
Wij bieden korte en langlopende contracten die zowel flexibel en schaalbaar zijn. De groei of tegenslag van je onderneming in de toekomst, kan daardoor makkelijk worden gefaciliteerd.

FRONTDESK

Het is fijn om gastvrij te worden onthaald als je een pand betreedt. Frontdesk organiseert een vriendelijke ontvangst door haar enthousiaste gastvrouwen. Er is altijd iemand die je bezoek gastvrij begroet en alvast een kopje koffie geeft. Voor de leden doen we ook de postverwerking. Onze gastvrouwen en de brasserie zorgen ervoor dat alles voor handen is om een event perfect te laten slagen.

Nieuwe energie
De historische architectuur, de ruime indrukwekkende entree, de hoge plafonds en de rust van de binnentuinen geven allure en nieuwe energie aan je business. Weg van de hectiek van het stadse straatleven komt iedereen tot betere ideeën. De luxe van rust en ruimte in het hart van de stad, van je business.